Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Predstavljeni novi partneri Super Kartice
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Predstavljeni novi partneri Super Kartice

Predstavljeni novi partneri Super Kartice 1 godinu 2 meseci pre #938

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Super Kartica, multi lojaliti program sa više od 1 milion korisnika, koji kod nas okuplja petnaest kompanija iz različitih sektora, nastavlja da širi broj partnera i pogodnosti koje imaju korisnici ovog programa. Na svečanom koktelu, održanom u Savanovi, predstavljeni su novi partneri Super Kartice – Vip mobile i BENU Apoteke, kao i pogodnosti koje Mastercard pruža članovima Super Kartice.


U skladu sa svojom politikom poslovanja da iz dana u dan unapređuje i širi svoju ponudu, Super Kartica je postala bogatija za dva značajna partnera. Kompanija Vip mobile i Benu Apoteke prepoznale su najveći program lojalnosti na domaćem tržištu i omogućile svojim korisnicima posebne pogodnosti. Sve korisnike Super Kartice očekuju sjajni popusti na određene proizvode i usluge Vip mobilnog operatera i BENU Apoteka.

„Super Kartica svakodnevno misli na svoje korisnike i trudi se da im kupovinu učini lakšom i zanimljivijom. Sa nizom pogodnosti, popusta i inovativnih ideja, Super Kartica je sve atraktivnija i velikim kompanijama što pokazuju naši novi partneri, Vip i BENU Apoteke.“, istakao je Jovan Solomun, direktor društva SuperKartice.

,,Partnerstva sa različitim industrijama su strateško opredeljenje naše kompanije, jer znamo da korisnici umeju da cene što konstantno unapređujemo i obogaćujemo našu ponudu. Nagrađivanje vernosti je ključno u građenju dugoročnog obostranog poverenja. Zato smo se i odlučili da uđemo u program Super Kartica gde korisnici mogu da ostvare pogodnosti na određene Vip usluge”, rekao je Dejan Turk, CEO kompanije Vip mobile.

,,BENU Apoteka je prepoznala projekat Super Kartica kao najbolji program lojalnosti u Srbiji. To nas je opredelilo da postanemo jedan od partnera i našim kupcima omogućimo dodatne pogodnosti, upravo, kroz ovaj program. Znanja naših farmaceuta, unapređena kroz kontinuirane edukacije I razmenu iskustava sa kolegama iz drugih evropskih zemalja, predstavljaju garanciju kvalitetne usluge i pravog saveta svim našim sugrađanima. Kroz program lojalnosti Super Kartica želimo da proizvode bitne za očuvanje zdravlja učinimo dostupnim što većem broju zajedničkih korisnika. Trudimo se da pomeramo granice I želimo da ovaj program učini da broj zadovoljnih korisnika raste”, rekao je Dejan Aleksov, Generalni direktor ZU Apoteka BENU.

Super Kartica je nedavno dobila još jednog partnera, kompaniju Mastercard, čiji je generalni direktor za tržišta Balkana, Artur Turemka, ovom prilikom izjavio: „Super Kartica program lojalnosti svojim članovima nudi platnu Super Karticu, proizvod koji je deo Mastercard World portfolija i ima omogućenu beskontaktnu funkcionalnost. Pored toga što obezbeđujemo tehnologiju koja unapređuje proces svakodnevne kupovine, kao kompanija koja veruje da su iskustva važna, pokrenuli smo nagradni SuperKonkurs u okviru kojeg pozivamo članove Super Kartica programa da podele svoja i osvoje i dožive nova neprocenjiva iskustva.“
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum