Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije ODABRAN PRVI ČLAN KLUBA DONATORA BANKE HRANE
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: ODABRAN PRVI ČLAN KLUBA DONATORA BANKE HRANE

ODABRAN PRVI ČLAN KLUBA DONATORA BANKE HRANE 1 godinu 1 mesec pre #983

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Banka hrane Beograd odlučila je da kompanija Delez Srbija bude prvi član Kluba donatora ove humanitarne organizacije.

„Maxi, Tempo i Shop&Go su ubedljivo najveći donatori hrane u Srbiji. Svakodnevnim donacijama obezbeđuju obrok za osam hiljada najsiromašnijih na mesečnom nivou. Ne samo da su uspešna, već su i društveno odgovorna kompanija. Donirali su više od hiljadu tona hrane do sada. To nas je opredelilo da upravo ova firma bude naš prvi i počasni član“, izjavila je Radmila Ivetić, predsednica Banke hrane.


Ona je pozvala sve humane ljude da se maksimalno uključe u predstojeću akciju prikupljanja hrane koja će se organizovati povodom Međunarodnog dana hrane za vikend 15. i 16.oktobra.
Akcija će se sprovesti u 33 grada u okviru Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnica, gde će biti postavljene kutije za prikupljanje namirnica.

„Najmanji doprinos svakoga od nas je velika podrška ljudima koji nemaju ni osnovne životne namirnice. Međunarodni dan hrane je prilika da svako od nas pokaže solidarnost i da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija“, istakla je Radmila Ivetić.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum