Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije I&F McĆošak: Brend i digitalni marketing
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: I&F McĆošak: Brend i digitalni marketing

I&F McĆošak: Brend i digitalni marketing 1 godinu 2 meseci pre #986

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 757
  • Karma: 1
U sredu 19. oktobra od 18 časova, jesenja sezona I&F Mc Ćoška nastaviće se predavanjem Brend i digitalni marketing, koje će u Tribinskoj sali Doma omladine Beograda održati Dragana Marković, menadžerka za poslovni razvoj full service digitalne agencije Drive koja posluje u okviru I&F McCann Grupe.


"U digitalnim medijima brendovi imaju prostora da prilagode svoju oglasnu poruku mediju, korisniku, vremenu i uređaju, a takođe sami digitalni mediji postali su interaktivniji i brendovi imaju više mogućnosti da postanu deo života korisnika. Ovo im daje mogućnost da oglasne poruke imaju različite ciljeve, od povećanja svesti o brendu, angažovanja korisnika do konkretne onlajn kupovine. Na predavanju Brend i digitalni marketing govorićemo o predstavljanju brendova na digitalnim medijima, pripremi atraktivnog content-a i prilagođavanju oglasne poruke mediju, korisniku, vremenu i uređaju,"najavila je Dragana.

I&F Mc Ćošak organizuju Američki kutak u Beogradui I&F McCann Grupa, kako bi doprineli boljem razumevanju delatnosti i prenošenju znanja i veština koje čine savremeni svet komunikacija.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum