Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Delez Srbija dobitnik SAP zlatne nagrade
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Delez Srbija dobitnik SAP zlatne nagrade

Delez Srbija dobitnik SAP zlatne nagrade 1 godinu 3 meseci pre #1000

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1
Sedmu godinu za redom, kompanija SAP proglasila je pobednike takmičenja za najbolju implementaciju SAP sistema SAP “Quality Awards 2016”


U konkurenciji više desetina nominovanihprojekata vodećih svetskih kompanija, na takmičenju SAP projekata, Delez Srbija je ponelazlatnu titulu u kategoriji projekata poslovne transformacije (Business transformation), za region Belgije i Luksemburga.


„Ova prestižna nagrada daje direktnu potvrdu liderskoj poziciji Delez Srbije na našem tržištu, u smislu kvalitetne i uspešne primene savremenih poslovnih rešenja i tehnologija u upravljanju. Za nas u Delez Srbiji, projekat implementacije SAP je od izuzetne važnosti i ponosni smo na ovu nagradu. Ogromna je čast videti našu kompaniju kako ulazi u novu eru poslovno-informacionih sistema primenom najsavremenijeg poslovnog softvera današnjice.“ – izjavio je Vladimir Vujović SAP Project Managerkompanije Delez Srbija.On je napomenuo da je SAP Retail sistem implementiranu julu ove godine i da je u rekordnom rokunakon što je sistem pušten u rad, pokazaoodlične rezultate, što dokazuje i ovogodišnja nagrada. Osnovni zadatak koji je Delez Srbija postavilauvodeći SAP sistemje bilo uspostavljanje jedinstvenog poslovnog informacionog sistema, koji će omogućiti efikasne modele upravljanja, olakšanje donošenja odlukana svim hijerarhijskim nivoima i kreiranje upravljačko-poslovne platformečiju će primenu direktno osetiti, i dobavljači i sami potrošači.

SAP "Quality Awards" ima za cilj da prikaže implementacije SAP sistema od procesa planiranja, do samog procesa izvršenja i da se pokaže značajna vrednost ovog projekta za samu kompaniju. Ceremonija proglašenja pobednika održaće se krajem oktobra ove godine.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum