Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Počelo glasanje potrošača u akciji “Najbolje iz Srbije 2016”
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Počelo glasanje potrošača u akciji “Najbolje iz Srbije 2016”

Počelo glasanje potrošača u akciji “Najbolje iz Srbije 2016” 1 godinu 2 meseci pre #1020

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija pozivaju potrošače da glasanjem za najbolje brendove i kompanije, učestvuju u izboru „Najbolje iz Srbije 2016”.
Glasanje potrošača zvanično je počelo danas, a za prestižno priznanje „Najbolje iz Srbije” ove godine takmiči se više od 130 kompanija, koje su nominovale 190 brendova u 24 kategorije. Broj prijavljenih veći je za 20 procenata nego u prethodnoj akciji, što je jasan signal da je „Najbolje iz Srbije” prepoznato kao odličan vid promocije kako brendova i kompanija tako i ukupne srpske privrede.


Glasanje traje do 6. novembra i veoma je jednostavno. Potrebno je da se potrošači registruju na sajtu najboljeizsrbije, ostave adresu svoje elektronske pošte, na koju će im stići link čijim aktiviranjem stiču mogućnost da glasaju. Glasanje je omogućeno i sa naloga na društvenim mrežama, koje ne zahteva registraciju.

- Ocena i mišljenje potrošača su veoma bitni jer u velikoj meri doprinose ukupnoj oceni i vrednovanju učesnika. Ove godine očekujemo još veće interesovanje građana, jer se akciji pridružilo više kompanija u odnosu na prošlu godinu, među kojima su i lideri u različitim sektorima i kvalitetni brendovi - istakao je Mihailo Vesović, glavni koordinator akcije „Najbolje iz Srbije”.

Nagrada „Najbolje iz Srbije” prepoznata je kao jedno od najkredibilnijih priznanja u Srbiji, a brendovi se biraju prema utvrđenoj metodologiji, na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, kao i tržišno – finansijskih parametara i ocena stručnog žirija.
Pobednici akcije biće proglašeni krajem novembra. Oni će dobiti pravo da znak „Najbolje iz Srbije" koriste kao simbol kvaliteta i poverenja na proizvodima, kao i u promotivnim i marketinškim aktivnostima.

Kao i prethodnih godina, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, u saradnji sa najvećim trgovinskim lancima, za dobitnike organizovaće „Top korner”, u okviru kog će martetima biti izloženi nagrađeni brendovi: hrana, piće i hemija, kozmetika i farmaceutski proizvodi.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum