Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije REPRESENT COMMUNICATIONS OTVORIO KANCELARIJU U BANJA LUCI
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: REPRESENT COMMUNICATIONS OTVORIO KANCELARIJU U BANJA LUCI

REPRESENT COMMUNICATIONS OTVORIO KANCELARIJU U BANJA LUCI 1 godinu 3 nedelja pre #1023

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Vodeća PR agencija u Srbiji i Crnoj Gori, Represent Communications proširila je poslovanje i na Bosnu i Hercegovinu, otvaranjem kancelarije u Banjaluci. Sve usluge iz svog bogatog portfolija, agencija će pružati na identičan način na svim tržištima na kojima je sada prisutna.


„Sve češći zahtevi klijenata za agencijom koja iz jednog centra može servisirati klijente na više tržišta doveli su do toga da otvorimo treću agenciju u regionu. Odlučili smo se za Banjaluku zbog bliskosti naših tržišta i kultura i želje da ulažemo u komunikacijsko tržište kako Republike Srpske, tako i cele Bosne i Hercegovine. Svim klijentima pružaćemo usluge kroz naš regionalni tim koji izuzetno dobro poznaje lokalne prilike i medije.“ izjavio je Borislav Miljanović, osnivač i CEO Represent Systema u okviru koga odnedavno posluje i Represent Communications Banja Luka.


Represent Communications u Beogradu broji preko 40 zaposlenih i u skladu sa aktuelnim trendovima, posebnu pažnju posvećuje razvijanju digitalnih komunikacija kroz The Content Studio, ali i drugih oblasti komunikacije, poput interne, krizne ili edukacije u oblasti PRa.
„Prisustvo na tržištu Bosne i Hercegovine od 2013. uverilo nas je u zrelost klijenata i spremnost za nove usluge. Upoznali smo veliki broj kompanija koje prate trendove i voleli bi da aktivnije budu prisutni kako u tradicionalnim medijima, tako i na novim kanalima. Mi smo lider u pružanju usluga iz oblasti digitalnih komunikacija kroz naš The Content Studio, a početkom oktobra smo imali prvu konferenciju o sadržajima na digitalnim kanalima i pokrećemo Content Akademiju u Beogradu. Radujemo se da nam sledeće stanice za razvijanje digitalnih komunikaciju budu u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.“ dodaje Borislav Miljanović.

Na mesto direktorke kancelarije u Banjaluci postavljena je Bojana Radić, koja poseduje višegodišnje iskustvo u srodnim poslovima i odlično poznavanje medija. Bojana Radić je rodjena u Banjaluci gde je završila Ekonomski fakultet i iskustvo sticala u firmama kao što su Deus System i Europapier, članici Heinzel grupe.

Koordinaciju projekata u regionu i vezu izmedju svih kancelarija nadgledaće Jelena Mikić, regionalna direktorka agencije Represent Communications.
Poslednja izmena: 1 godinu 3 nedelja pre od Zarko.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum