Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije KO JE NAJBOLJI „AJVAR MAJSTOR“ U 2016. GODINI?
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: KO JE NAJBOLJI „AJVAR MAJSTOR“ U 2016. GODINI?

KO JE NAJBOLJI „AJVAR MAJSTOR“ U 2016. GODINI? 1 godinu 3 nedelja pre #1024

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Proteklog vikenda na Zlatiboru, u okviru manifestacije „Izađi mi na teglu“, ekipa „Buba“ proglašena je za najboljeg ajvar majstora u Srbiji za 2016. godinu. Na početku svog putovanja, organizatori manifestacije i Roda su, otvaranje manifestacije obeleželi donacijom 1.000 tegli ajvara Centru u Zvečanskoj u okviru akcije „Jedna tegla za puno osmeha“, a do kraja takmičenja okupili su preko 2.000.000 učesnika i napunili 4.500 tegli ajvara.

Veliki takmičarski karavan “Izađi mi na teglu” na Zlatiboru je završio treću sezonu potrage za najboljim receptom u Srbiji i nakon 20 gradova, 4.500 napunjenih tegli ajvara i preko 350 ekipa i 1.500 takmičara, uspešno proglasio najboljeg ajvar majstora u 2016. godini. Ekipa „Buba“ pravi najbolji ajvar u Srbiji. Drugo mesto je pripalo ekipi “Kumanovka” sa Zlatibora, dok je treće mesto osvojila ekipa ”Unija žena” iz Požege.


Treća sezona manifestacije koja putuje kroz Srbiju „Izađi mi na teglu“ okupila je preko 2.000.000 učesnika. Najbolji majstori u pripremi ovog tradicionalnog i proslavljenog specijaliteta balkanske kuhinje, su još jednom u samom finalu ukrstili svoje varjače i recepte, kako bi osvojili prestižnu titulu najboljeg ajvar majstora u Srbiji.

Roda, kao domaća trgovina sa tradicijom i ove godine je podržala manifestaciju, čiji cilj je da spoji tradicionalno i moderno, dobar recept sa istančanim ukusom i pronađe najbolji recept za ajvar u Srbiji. U toku trajanja ovog gastro izazova, Roda je obezbedila i velika akcijska sniženja na proizvode za pripremu zimnice, kao i bogatu ponudu ovih proizvoda, kako bi omogućila potrošačima da u toku pripreme zimnice obave kupovinu na jednom mestu i sačuvaju svoje kućne budžete.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum