Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Akcije, promocije i popusti
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

Zaglavlje foruma

Prijavite povoljnu akciju, promociju ili popust u nekom od maloprodajnih objekata. Takođe, katalozi sa aktuelnim cenama mogu biti prikazani u ovom forumu

Teme u Kategoriji: Akcije, promocije i popusti

0 Odgovora emo
Tema je započeta 4 godina 6 meseci pre od milan
1414 Pregleda
0 Odgovora emo
Tema je započeta 4 godina 6 meseci pre od milan
1345 Pregleda
1 Odgovora emo
Tema je započeta 4 godina 11 meseci pre od milan
1351 Pregleda
1 Odgovora emo
Tema je započeta 4 godina 11 meseci pre od milan
1638 Pregleda
1 Odgovora emo
Tema je započeta 4 godina 11 meseci pre od milan
1622 Pregleda

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum