Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Katalog opreme Barkod skeneri

Retail Serbia Katalog je namenjen kompanijama i profesionalcima koji žele modernizovati i unaprediti svoje poslovanje kupovinom opreme napravljene da na najbolji mogući način funkcioniše u različitim uslovima koji se mogu sresti u različitim poslovnim okruženjima. (maloprodaja, veleprodaja, magacini, kancelarije, u vozilima, mobilna prodaja...)

Katalog opreme je podeljen u kategorije u okviru kojih su opisani pojedinačni proizvodi.

Retail Serbia Katalog predstavlja osnovne informacije o datim proizvodima i ukoliko Vam je potrebno više informacija o proizvodu ili imate upit za cenu molim da kontaktirate dobavljača opreme naznačenog pored proizvoda čiji opis čitate.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum