Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Zebra 105SL

Zebra 105SL kombinuje povećanu memoriju i kapacitet obrade sa čvrstom i pouzdanom metalnom konstrukcijom.
 Zebra 105SL Zebra 105SL
Description

Zebra 105SL štampači etiketa kombinuju povećanu memoriju i kapacitet obrade sa čvrstom i pouzdanom metalnom konstrukcijom.

Sa dokazanom dugovečnošću, brzom obradom podataka i štampom, Zebra 105SL je odabir iskusnih korisnika koji zanju da cene pouzdanost, produktivnost, kontantan kvalitet štampe, mrežnu kompatibilnost i superioran servis i podršku.

Karakteristike:

- Tehnologija: Thermal transfer ili direct thermal
- Konstrukvija: Ojačano metalno kućište i metalne komponente
- Transmisivni media senzor
- Brza 32-bitna obrada podataka
- Moguć odabir brzina do 203mm/sec
- Standardni dvolinijski LCD displej
- Rezolucija:
203 dpi (8 tački/mm)
300 dpi (12 tački/mm)
- Memorija:
6 MB SD RAM
4 MB Flash
- Širina štampe: 104 mm
- Brzina štampe: 203 mm/sec
- Dimenzije uređaja: 283 (Š) x 495 (D) x 394 (V)

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum