Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Katalog opreme Kolica i korpe za kupovinu

Retail Serbia Katalog je namenjen kompanijama i profesionalcima koji žele modernizovati i unaprediti svoje poslovanje kupovinom opreme napravljene da na najbolji mogući način funkcioniše u različitim uslovima koji se mogu sresti u različitim poslovnim okruženjima. (maloprodaja, veleprodaja, magacini, kancelarije, u vozilima, mobilna prodaja...)

Katalog opreme je podeljen u kategorije u okviru kojih su opisani pojedinačni proizvodi.

Retail Serbia Katalog predstavlja osnovne informacije o datim proizvodima i ukoliko Vam je potrebno više informacija o proizvodu ili imate upit za cenu molim da kontaktirate dobavljača opreme naznačenog pored proizvoda čiji opis čitate.

Rezultati 1 - 2 od 2

Kolica i korpe za kupovinu

Filomarket Baby kolica za kupovinu

Filomarket Baby kolica za kupovinu su namanjena manjim ...

Filomarket kolica sa sedištem

Filomarket kolica sa sedištem za manju decu su namenjena ...

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum