Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Katalog opreme POS sistemi IBM SurePOS 500

IBM SurePOS 500

Projektovan sa ciljem da bude vrhunski POS sistem IBM SurePOS 500 objedinjuje stil, lako održavanje i najnoviju tehnologiju.
 IBM SurePOS 500 IBM SurePOS 500
Description

Projektovan sa ciljem da bude vrhunski POS sistem IBM SurePOS 500 objedinjuje stil, lako održavanje i najnoviju tehnologiju.
Ove komponente omogućuje trgovcu da poveća zadovoljstvo kupca kroz optimizovanu uslugu i lepši doživljaj kupovine.

IBM SurePOS 500 serija se sastoji od SurePOS 514, SurePOS 544, SurePOS 545 i SurePOS 565 modela.

Tehničke karakteristike:

Procesor: 2.53GHz Intel Celeron D (533MHz FSB)
Maaksimalne dimenzije (ŠxDxV)     12": 321 x 325x 384mm    
Težina: 12": 10.5kg    
RAM: 512MB Standard (2GB max)
HDD: 80GB or higher Serial ATA 2
Modular Flash Drive: 4GB USB

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum