Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

MT 8442

Mettler Toledo 8442 trgovačka vaga je namenjena marketima, mesarama, samoposlugama i drugim trgovinskim objektima koji žele specifične funkcionalnosti po povoljnoj ceni.
MT 8442MT 8442
Description

Mettler Toledo 8442 trgovačka vaga je namenjena marketima, mesarama, samoposlugama i drugim trgovinskim objektima koji žele specifične funkcionalnosti po povoljnoj ceni.

Jednostavna za korišćenje pouzdana i tačna. Lako čitljivi LCD displej sa pozadinskim osvetljenjem i toranj omogućavaju bolju preglednost i lakše očitavanje izmerenih vrednosti.

Karakteristike:

Maksimalni kapacitet: 15.0 kg
Očitavanje: 0.005 kg
Nerđajuća čelična tacna
4600 artikala, nadogradivo
Ergonomična tastatura ima 28 funkcijskih tastera, 154 brza tastera (77x2)
Štampa visoke definicije omogućava štampanje čitljivih i sitnih natpisa i barkodova
Malo ležište: 180mm V x 462mm D x 366mm Š

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum