Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Maloprodaja Gradske tržnice

Gradske tržnice

PijaceGradske tržnice / pijace u Srbiji. Ukoliko tražite pijacu u nekom od većih gradova u Srbiji ovde možete pronaći kontakt podatke i adrese.

Na pijacama možete pronaći gotovo sve, od voća povrća, preko nove i polovne tehnike i alata do odeće i obuće po povoljnim cenama. Prikazani podaci su bez garancija sa obzirom da se tokom vremena brojevi telefona promene ili određene lokacije budu prodate ili zatvorene. 
 

Kategorija: Gradske tržnice

niska_pijaca

Pijace u Nišu (Niške gradske tržnice)

          

Pijace u Nišu:

Opširnije...

  • Autor Retail Serbia

Kategorija: Gradske tržnice

Riblja_pijaca_Novi_Sad

Pijace u Novom Sadu (Novosadske gradske tržnice)

        

Pijace u Novom Sadu:

Opširnije...

  • Autor Retail Serbia

Kategorija: Gradske tržnice

subotica_zelena_pijaca

Pijace u Subotici (Subotičke gradske tržnice)

        

Pijace u Subotici:

Opširnije...

  • Autor Retail Serbia

Kategorija: Gradske tržnice

pijaca_Mirijevo

Pijace u Beogradu (Beogradske gradske tržnice)

       

Pijace u Beogradu:

Opširnije...

  • Autor Retail Serbia

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum