Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Maloprodaja Supermarketi Familija marketi (Mercator S od 2011.)

Familija marketi (Mercator S od 2011.)

Vizit karta kompanije Familija market d.o.o. (Preuzet od Mercator S-a juna 2011.)

Familija market supermarketi u Srbiji:

Supermarket

Radno vreme

Adresa

Telefon

Mesto

FM* Novi Beograd
-
Jurija Gagarina 155 -
Beograd
FM Zemun
-
Glavna 11-15 -
Beograd
FM Beograđanka
-
Masarikova 5 -
Beograd
FM Dušanovac
-
Ustanička 64a -
Beograd
FM Miljakovac
-
Vareška 4 -
Beograd
FM Dušanovac
-
Ustanička 64a -
Beograd
FM Bajina Bašta
-
Trg Dušana Jerkovića 1 -
Bajina Bašta
FM Užice
-
Dimitrija Tucovića 91 -
Užice
FM Kragujevac
-
Dr Zorana Đinđića 13 -
Kragujevac
FM Kraljevo
-
Miloša Velikog 3 -
Kraljevo
FM Knjaževac
-
Trg Oslobođenja 2 -
Knjaževac
FM Leskovac
-
Bulevar Oslobođenja bb -
Leskovac


Familija market je novi domaći lanac supermarketa prehrambrene robe, stvaran u skladu sa svakodnevnim potrebama potrošača.

Bogata ponuda svežeg voća, povrća, mesa, ribe, hleba i peciva, gotovih jela, mleka i mlečnih proizvoda, delikatesa, osnovnih životnih namirnica, kao i kozmetike, sredstava za higijenu i svega ostalog što je potrebno savremenom domaćinstvu, čine Familiju market idealnim mestom za svakodnevnu porodičnu kupovinu. Tome doprinose i objekti u centralnim gradskim ulicama, u glavnim pešačkim zonama i na najatraktivnijim lokacijama.

* FM - Familija market

 

** Retail Serbia Portal ne može garantovati za potpunost i tačnost svih podataka.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum