Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Maloprodaja Tržni centri

Tržni centri

Tržni centarTrgovački  / šoping centri i retail parkovi u Srbiji.

Poslednjih godina dolazi do prave ekspanzije tržnih centara u Srbiji tako da sada umesto nekadašnjih robnih kuća veće gradove krasi i po nekoliko desetina tržnih centara različitih formata.

Prikazani podaci su bez garancija sa obzirom da se tokom vremena brojevi telefona promene ili određene lokacije budu prodate ili zatvorene.

Kategorija: Tržni centri

Plaza Kragujevac

Plaza tržni centri u Srbiji

Plaza shopping centri su u vlasništvu Plaza Centers Grupe i trenutno je planirano da se otvore tri Plaza shopping centra u Srbiji. Prvi je već otvoren u Kragujevcu dok će se ostala dva otvoriti u Beogradu.

Opširnije...

  • Autor Retail Serbia

Kategorija: Tržni centri

Stadion shopping centar

Stadion shopping centar Beograd

Stadion shopping centar je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren čije tribine mogu da prime 5.000 gledalaca i koji je izgrađen u skladu sa savremenim standardima UEFA.

Opširnije...

  • Autor Retail Serbia

Kategorija: Tržni centri

Forum shopping centar

FORUM shopping centar - tržni centri

FORUM shopping centar se prostire na 15 500 kvadratnih metara prodajnog prostora u kome se nalazi 45 lokala, 80 brendova odeće, obuće i tehnike, restoran, menjačnica, trafika, poslovni prostor kao i velika garaža.

Opširnije...

  • Autor Retail Serbia

Kategorija: Tržni centri

Ušće tržni centar

Ušće šoping centar

UŠĆE šoping centar je najveći šoping centar u Srbiji i regionu.

Ušće tržni centri u Srbiji:

Opširnije...

  • Autor Retail Serbia

Kategorija: Tržni centri

Delta City Beograd

Delta tržni centri u Srbiji

Vizit karta Delta City-a

Delta tržni centri u Srbiji:

Opširnije...

  • Autor Retail Serbia

Kategorija: Tržni centri

Mercator tržni centar

Mercator tržni centri u Srbiji

Vizit karta kompanije Mercator-S d.o.o.

Merkator prodajni centri u Srbiji:

Opširnije...

  • Autor Retail Serbia

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum