Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Maloprodaja Tržni centri Delta tržni centri u Srbiji

Delta tržni centri u Srbiji

Vizit karta Delta City-a

Delta City Beograd

Delta tržni centri u Srbiji:

Tržni centar

Radno vreme

Adresa

Telefon

Mesto

Delta City
10-22h
Jurija Gagarina 16

011 2203 624
065 2203 600

Beograd

Delta City je otvoren u novembru 2007. godine i predstavlja prvi šoping-mol na teritoriji Srbije. U modernom ambijentu, ispunjenom palmama i svetlošću, uz nesvakidašnju kombinaciju maloprodajnih objekata i zabave, nudi provod za svakog, tokom celog dana i čini idealno mesto za svaku porodicu. Svojim konceptom "virtuelnog grada" uveo je novi doživljaj kupovine na srpsko tržište.

Jedistvenu ponudu Delta City- a čini veliki broj prodavnica poznatnih modnih brendova, hipermarket, prodavnice za uređenje doma, multipleks bioskop sa 6 sala, brojni kafei i restorani i restorani brze hrane, banke, kao i niz drugih usluga.

Uspeh Delta Citya, leži i u činjenici da je više od 20% poznatih modnih brendova prvi put predstavio srpskom tržištu. 2009. godine u Barseloni, Internacionalno udruženje šoping centara (ICSC) proglasio je Delta City najboljim šoping molom u Evropi.

 

* Retail Serbia Portal ne može garantovati za potpunost i tačnost svih podataka.

 

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum