Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Maloprodaja Tržni centri Stadion shopping centar Beograd

Stadion shopping centar Beograd

Stadion shopping centar je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren čije tribine mogu da prime 5.000 gledalaca i koji je izgrađen u skladu sa savremenim standardima UEFA.

Stadion shopping centar

Površina prodajnog prostora tržnog centra iznosi 28.000 kvadratnih metara gde su locirane maloprodaje najpoznatijih svetskih i domaćih brendova. Stadion shopping centar ima dva podzemna nivoa od 800 parking mesta.

Kontakt podaci i adresa Stadion shopping centra:

Tržni centar

Radno vreme

Adresa

Telefon

Mesto

Stadion shopping centar
10-22h (Megamarket Roda od 8 do 22h)
Zaplanjska 32

011/ 630 58 07

Beograd

* Retail Serbia Portal ne može garantovati za potpunost i tačnost svih podataka.

 

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum