Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Maloprodaja Tržni centri Plaza tržni centri u Srbiji

Plaza tržni centri u Srbiji

Plaza shopping centri su u vlasništvu Plaza Centers Grupe i trenutno je planirano da se otvore tri Plaza shopping centra u Srbiji. Prvi je već otvoren u Kragujevcu dok će se ostala dva otvoriti u Beogradu.

Plaza Kragujevac

Pored niza maloprodajnih objekata poznatih domaćih i stranih trgovinskih, modnih, prehrambenih i lanaca brze hrane u Kragujevac Plazi postoji i bioskop a dostupne su usluge Pošte, menjačnice, salona za ulepšavanje i druge pogodnosti neophodne kako za svakodnevne poslove tako i za zabavu i odmor.

Plaza Kraguujevac se prostire na 65000 kvadratnih metara i ima oko 110 lokala.

Plaza shopping centri u Srbiji (lokacija i kontakt):

Tržni centar

Radno vreme

Adresa

Telefon

Mesto

Plaza Kragujevac
10-22h (Idea supermarket Roda od 9 do 22h)
Bulevar kraljice Marije 56

034/ 619 50 46

Kragujevac

Planira se otvaranje objekata Višnjička Plaza i Beograd Plaza - projekti su u toku.

 

* Retail Serbia Portal ne može garantovati za potpunost i tačnost svih podataka.

 

 

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum