Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Najave Prvo izdanje Retail magazin-a

Prvo izdanje Retail magazin-a

U cilju efikasnijeg praćenja informacija i unapređenja komunikacije između trgovaca i potrošača, „Retail Serbia“ portal pokrenuo je Retail.RS portal i „Retail Magazin“, dvomesečni časopis za trgovce i potrošače.

Retail.RS portal je mesto na kojima će vlasnici maloprodajnih objekata direktno i bez mnogo traženja pronaći informacije relevantne za poslovanje, počevši od najpovoljnije lokacije za smeštanje delatnosti i povoljne opreme do osluškivanja potreba i zahteva kupaca. Potrošači će biti u prilici da pravovremeno budu obavešteni o trenutnim akcijama, sniženjima i trendovima u kupovini.
 
„Retail Magazin“ će se fokusirati na teme važne za trgovinski i logistički sektor, robu široke potrošnje, brendove, najnovije tehnologije koje unapređuju kompletan lanac snabdevanja i maloprodaju, kao i na ljude zahvaljujući kojima ceo taj sistem funkcioniše. Relevantne teme ćemo dodatno približiti kroz detaljan, statistički, edukativni ali i zabavno-informativni uvid.
 
Za prvi broj „Retail Magazin“-a, govori Goran Kovačević, predsednik Upravnog odbora zrenjaninskog maloprodajnog lanca „Gomex“. U rubrici „In medias res“ predstavićemo kafu, napitak koji ne beleži sezonske oscilacije u prodaji. Počećemo sa razjašnjavanjem polemike oko HACCP sistema i upoznati vas sa evolucijom konzumerizma u Srbiji. „Retail Magazin“ je u svoj sadržaj uvrstio i pravnu regulativu, pa vas očekuje specijalni dodatak – Zakon o zaštiti potrošača.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum