Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Najave Retail Magazin - oktobarsko izdanje je tu!

Retail Magazin - oktobarsko izdanje je tu!

U drugom broju Retail Magazin-a nastavljamo započeto. Pričamo sa uspešnima, predstavljamo nove brendove i pokrivamo teme koje interesuju trgovce i potrošače. Vesna Vučurević, generalna direktorka Univerexporta, čitaocima Retail Magazina otkriva svoj nesvakidašnje optimističan pogled na trgovinski sektor u Srbiji, dok nas Delta Maxi iz sopstvenog iskustva upoznaje sa procesom uvođenja HACCP standarda.

 

Obnavljanje gradiva vezano za fiskalizaciju je takođe uključeno u ovaj broj i pre svega namenjeno novim trgovcima i delatnostima koje su od skoro u obavezi da nabave fiskalnu kasu ali i onima koji se ovom deltanošću bave duže vreme ali su zaboravili potrebne korake i dokumentaciju. I još mnogo toga na sledećoj adresi: www.retail.rs

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum