Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Najave Februarsko izdanje Retail Magazin-a u duhu Dana zaljubljenih

Februarsko izdanje Retail Magazin-a u duhu Dana zaljubljenih

Dragi Čitaoci,

 

Pred Vama je novo, četvrto izdanje dvomesečnika koji nosi ime Retail Magazin.

Kažu da je broj četiri magičan broj. Postoje četiri dimenzije ljudskog života. Četiri godišnja doba. Četiri pravca na kompasu. Broj četiri predstavlja simbol celine i otvorenosti ka svetu. Ovaj broj simbolizuje praktičnost, izdržljivost, upornost, uravnoteženje.

Februar je mesec buđenja i rađanja poslovih ideja. Nadamo se da ćete čitanjem Retail Magazina i Vi dobiti ideju kojom ćete unaprediti Vaš posao ili jednostavno ulepšati jedan dan.

Od srca,
Retail Magazin Tim

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum