Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home O nama

Retail Serbia Portal - O nama

O nama

Retail Serbia Portal je internet portal orijentisan na trgovinski sektor u Srbiji. Na sajtu možete pronaći najnovije vesti vezane za kompanije koje se bave trgovinom ili skladištenjem robe, kao i direktorijum trgovinskih objekata i kompanija.

Retail Serbia logo

 

Kao registrovani korisnik dobijate mogućnost da unesete podatke o Vašoj trgovini u Retail Direktorijum i predstavite je posetiocima našeg portala. Još jedna od prednosti registracije jeste mogućnost pisanja komentara na sajtu i pristup delovima portala ograničenim samo na registrovane korisnike.

U bližoj budućnosti, moći ćete postaviti oglase ukoliko prodajete opremu za trgovine (polovne police, fiskalne kase, pultove...) ili pronaći posao u trgovinskom sektoru, jer će poslodavci koji posećuju Retail Serbia Portal moći da postavljaju oglase za posao.

Ukoliko ste distributer koji želi da se predstavi što širem spektru trgovina ili ste kompanija koja pruža usluge ili prodaje opremu trgovinskim preduzećima, ili ste trgovina koja želi da se izdvoji od mora drugih, Retail Serbia Portal će Vam omogućiti da se predstavite i povežete sa budućim partnerima, klijentima i kupcima.

 

Oglašavanje

Za informacije o oglašavanju na web sajtu Retail Serbia kontaktirajte nas na e-mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Partnerska saradnja

Ukoliko ste firma koja želi partnersku saradnju sa Retail Serbia Portal-om ili pojedinac i imate ideje ili projekte za koje mislite da bi nam mogli biti interesantni kontaktirajte nas na e-mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum