Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Trgovina na malo i veliko IT u trgovini RKEEPER Doo Beograd
RKEEPER Doo Beograd logo

RKEEPER Doo Beograd

RKEEPER Doo Beograd slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Balkanska 46
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 7614140
Fax: 011 6684757


Kompanija RKEEPER-UCS - sistem za automatizaciju

RKEEPER doo Beograd je deo svetskog sistema RKEEPER-UCS sa centralom u Moskvi. Pored kompanije u Srbiji, RKEEPER-UCS kompanije su prisutne u brojnim zemljama širom sveta.

Kompanija RKEEPER-UCS je počela sa prvim instalacijama 1992. godine u Moskvi, posle višegodišnjeg rada osnivača, tada postdiplomaca na Fakultetu primenjene matematike Moskovskog Univerziteta.

Od tada, brojni timovi najistaknutijih stručnjaka kako u Moskvi tako i u drugim predstavništvima, rade na usavršavanju i proširivanju usko-specijalizovanog softvera u oblasti ugostiteljstva.

RKEEPER je zasnovan na originalnoj osnovi koja je vremenom i ogromnom praksom usavršavana.

Veliki broj instalacija (više od 14.000) u više od 30 zemalja, različitih privrednih, poreskih i tržišnih sistema, kao i povratne informacije sa različitim zahtevima za poboljšanje i optimizaciju, doveli su R-Keeper sistem gotovo do savršenstva u oblasti automatizacije ugostiteljskog poslovanja.
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum