Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Trgovina na malo i veliko Tržni centri Robne Kuće Beograd
Robne Kuće Beograd logo

Robne Kuće Beograd

Robne Kuće Beograd slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Makenzijeva 57
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 / 3206 555


Nekada vodeći trgovinski lanac u regionu, preduzeće “ Robne kuće Beograd ” d.o.o (RKB) danas je lider u uvođenju poslovnih inovacija i primeni svetskih iskustava u menadžmentu nekretnina u oblasti trgovine i organizacije maloprodajnog prostora.

Naše 34 robne kuće, sa oko 180.000 m2 neto prostora, nalaze se na najatraktivnijim, centralnim lokacijama svih većih gradova u Srbiji i Crnoj Gori. Po završetku adaptacije, biće fleksibilni maloprodajni centri, organizovani u skladu sa zahtevima moderne trgovine i potrebama korisnika i krajnjih potrošaca.

Uvažavajući savremene trendove u organizaciji i upravljanju nekretninama u ovoj oblasti, kao i navike lokalnog tržišta, RKB obezbeđuje zastupljenost međunarodnih i domaćih brendova koji garantuju optimalan odnos kvaliteta i cene, kao i širok spektar različitih grupa proizvoda.

U našem portfoliju su i skladišta, distributivni centar i kancelarijski prostor u Beogradu, koji su, takođe, na prestižnim lokacijama u gradu. U Crnoj Gori, pored dve robne kuće, imamo i dva supermarketa i jedno skladište.

Robne kuće Beograd posluju kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Sedište firme je u Beogradu, a partneri u vlasništvu su srpska kompanija Verano Motors i grčka investicona grupacija MIG
Pripada kategoriji: Tržni centri

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum