Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Retail Direktorijum Distribucija i logistika Direktna Trgovina d.o.o.
Direktna Trgovina d.o.o. logo

Direktna Trgovina d.o.o.

Direktna Trgovina d.o.o. slika


Ulica: Bulevar Mihaila Pupina 165 G
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0113182133
Fax: 0113182133

DT - Ekskluzivni distributer za BAT (British American Tobacco), drugu po veličini duvansku kompaniju. Sedište firme je u Beogradu a regionalni centri u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Nudimo dodatne usluge kompanijama za veleprodaju i maloprodaju koje podrazumevaju kompletnu infrastrukturu u lancu isporuke, uključujući skladištenje i logistiku.


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum