Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Delta DMD d.o.o. logo

Delta DMD d.o.o.

Delta DMD d.o.o. slika


Ulica: Žorža Klemansoa 37
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: +381 (0)11 207 01 00
Fax: +381 (0)11 207 01 09


Delta DMD
jedan je od vodećih distributera robe široke potrošnje na tržištu Srbije, a svoje poslovanje uspešno realizuje i na tržištu Crne Gore. Osnovana 1997. godine kompanija je postavila osnov za razvoj modernog biznisa distribucije.

Na teritoriji Srbije, distributivni centri su regionalno raspoređeni i nalaze se u Staroj Pazovi, Novom Sadu, Čačku i Nišu.

Na teritoriji Crne Gore, poslovanje se realizuje preko distributivnog centra u Podgorici.

Distributivni centri:

DC Beograd
Žorža Klemansoa 37 (Luka Beograd)

DC Novi Sad
Kanalska 8 (Luka Novi Sad)

DC Niš
Čamurlijski put bb

DC Čačak

Bulevar oslobodilaca 120


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum