Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Korkovado logo

Korkovado

Korkovado slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Ratarski put 14a (novosadski autoput)
Poštanski broj: 11080
Grad: Zemun
Država: Srbija
Telefon: 011 3165 720; 011 3165 724; 011 3165 726


Preduzeće „Korkovado” d.o.o.
osnovano je januara 2005. godine kao generalni zastupnik inostranih kompanija koje se bave proizvodnjom građevinskih mašina.
Naši partneri su kompanije: SEM, TGT, SHANTUI, JONYANG, JUNMA, EP.

Tokom ovih godina, neprekidnim ulaganjem i proširivanjem prodajnog asortimana, danas je respektabilno ime u sveri prodaje građevinskih mašina u našoj i zemljama u okruženju.
Misija preduzeća je zadovoljenje potreba tržišta za građevinskim mašinama uz kompletnu tehničku podršku prilikom odabira mašina i obezbeđen servis i rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku.

Poštovanje dobrih poslovnih običaja i višegodišnji rad, sada nam omogućavaju da izađemo u susret zahtevima za najrazličitijim vrstama građevinskih mašina, pošto raspolažemo širokom paletom građevinskih mašina.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum