Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

CARGO 011 logo

CARGO 011

CARGO 011 slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Pariske Komune 14/11
Poštanski broj: 11080
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 20 97 821
Fax: 011 20 97 821


Kompanija CARGO 011
je osnovana 2006. godine sa ciljem da pruži brzu, kvalitetnu i sigurnu uslugu trasporta pošiljki u bilo koji deo sveta.

Preko naše mreže agenata u zemlji i inostranstvu u mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletnu uslugu u oblasti avio transporta - od organizacije, preko carinjenja do dostave na adresu koju vi naznačite.

Naše cene kao i brzina i kvalitet transporta su naša najbolja preporuka.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum