Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Ekotehnika MD logo

Ekotehnika MD

Ekotehnika MD slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Čuruška 45
Poštanski broj: 21230
Grad: Žabalj
Država: Srbija
Telefon: 021 832 973; 021 832 945
Fax: 021 832 952


Firma „Ekotehnika MD“ doo je osnovana u junu 1997. godine, sa osnovnom delatnošću popravka i prodaja viljuškara. Osnivač i prvi direktor je Dragan Milovanović.
Sve do septembra 2000. godine, naša firma je radila popravke i promet domaćih viljuškara Indos i Pobeda.
Od 2000. godine, firma sklapa partnerski posao sa nemačkom firmom „Gruma“, i počinje uvoz „LINDE“ viljuškara. Uporedom sa uvozom razvija se i servis koji je kasnije postao osnova firme.
Za 10 godina uspešne saradnje Ekotehnika je uvezla i remontovala preko 350 Linde viljuškara i postala lider u svom regionu.

Danas se firma „Ekotehnika md doo„ nalazi u Žablju na novoj lokaciji u novom objektu površine 1500m sa stručnom ekipom od 12 članova

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum