Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

ITM Group logo

ITM Group

ITM Group slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Omladinskih brigada 86
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 / 3107 - 400
Fax: 011 / 2274 - 073

Grupacija ITM - MTI osnovana je 1990. godine u Beogradu, i za kratko vreme prerasla je u jednu od najuspešnijih kompanija u ovom delu Evrope.

Osnovnu pokretačku ideju činilo je povezivanje privreda istočnih i zapadnih zemalja. Veza je uspostavljena u oba smera i to tako da se najkvalitetniji proizvodi zapadnih proizvođača distribuiraju i plasiraju do potrošača u istočnim zemljama
Cilj ITM-a je postalo pružanje usluga logistike po svim svetskim standardima i to prevashodno vlasnicima brendova koji su samostalno počeli da nastupaju u Srbiji i čiji je fokus prvenstveno bio na prodaji, širenju tržišta i proizvodnji njihovih proizvoda.
Zato smo se još 2004. medju prvima u Srbiji upustili u implementaciju potpuno nezavisnog softvera za vođenje skladišnih I transportnih procesa, kao i u izgradnju novog modernog distributivog centra u Šimanovcima, koji od 2005. predstavlja centar i okosnicu svih logističkih operacija ITM-a.

Od marta 2007. DC Šimanovci je sertifikovan po standardu ISO 9001:2000, a od marta 2010. je resertifikovan po standardu ISO 9001:2008. Uskoro ce dobiti i HACCP sertifikat.


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum