Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

LINDE Viljuskari logo

LINDE Viljuskari

LINDE Viljuskari slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Autoput BG-NS 294a
Poštanski broj: 11080
Grad: Zemun
Država: Srbija
Telefon: 011/37-57-401; 011/37-57-629
Fax: 011/377-42-37


Firma LINDE Viljuskari d.o.o. je registrovana u Beogradu 1997. godine, od kada kao domaca firma uspesno posluje na trzistu Srbije i Crne Gore. Vlasnicka struktura je tako koncipirana da je 100% vlasnik kompanija LINDE Fördertechnik GmbH, Austrija, odnosno LINDE Material Handling GmbH, Nemacka.
Osnovna delatnost firme LINDE Viljuskari je prodaja viljuskara i originalnih rezervnih delova, kao i pruzanje usluga servisa.

Mlad i fleksibilan tim saradnika uvek Vam je na raspolaganju, kako za konsultacije pri odabiru adekvatnog viljuskara, tako i za savetovanje u toku projektovanja magacina i organizacije utovara i manipulacije u unutrasnjem transportu.

Isporuka vozila i rezervnih delova vrsi se direktno iz sedista firme u Beogradu. Magacin rezervnih delova sadrzi preko 2000 artikala, dok se servisiranje i odrzavanje vrsi putem "mobilnih ekipa" koje sa potpuno opremljenim vozilima odlaze do komitenta na celokupnoj teritoriji Srbije ili Crne Gore.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum