Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Logistic Team Sekulić logo

Logistic Team Sekulić

Logistic Team Sekulić slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Ugrinovacki put b.b.-Ugrinovci
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 3714-700; 011 3714-704
Fax: 011 3714-701


Kompanija "Logistic Team Sekulić"
je nedavno završila radove na izgradnji jednog od najsavremenijih logističkih centara u regionu. Izgradnjom logistickog centra-visoko regalno skladiste od 8000 paletnih mesta je pocetak ostvarivanja nasih zacrtanih ciljeva.
Novi logistički centar je samo produžetak 18-godišnjeg uspešnog poslovanja firme "International Transport Sekulić" iz Kraljeva.
Ideja vlasnika g.Radivoja Sekulica prilikom odlučivanja na ovaj poduhvat bila je da se na Srpskom tržištu, internacionlnim kompanijama tako i domaćim kompanijama pruži kompletna logistička podrška u smislu transporta, skladištenja, skladistne logistike, špedicije i distribucije. Cilj i moto kompanije je 4P-“Pouzdan Partner-Pravi Partner”. Mi želimo da omogućimo našim partnerima kompletan focus na njihovu osnovnu delatnost bilo da je u pitanju proizvodnja ili prodaja i preuzmemo sve aktivnosti logističke podrške kako bi zajedničkim snagama postigli njihove ciljeve da omogucimo nasim partnerima da se usresrede na njihovu osnovnu delatnost i na taj nacin dosli do zadovoljnog krajnjeg potrošača. Odluku o ovakvom koraku diktirali su savremeni svetski trendovi koji govore u prilog specijalizacije kompanija.
Nasa zelja je da LTS postane jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih partnera u Srbiji u delu skladistne logistike. To postizemo svakodnevnim profesionalnim radom i pravilnim pristupima u resavanju i najsitnijih problema kao i kontinuiranim obukama i treninzima celog naseg tima. Na ovaj nacin u prilici smo svim nasim sadasnjim i buducim partnerima da ponudimo stratesko partnerstvo uz visok nivo znanja!

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum