Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Megal logo

Megal

Megal slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Anice Savić-Rebac 21
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 021 / 6416 - 833
Fax: 021 / 419 - 687


„Megal“ postoji na našem tržištu već punih 20 godina, u oblasti prozivodnje metalnih proizvoda i galanterije različite namene. Tokom godina, firma se fokusirala na izradu proizvoda koji nude odličan kvalitet po prihvatljivoj ceni. Ovaj način poslovanja utemeljen na kvalitetu, obezbedio je „Megal“-u sigurnu poziciju na tržištu.

Vremenom, „Megal“ je usko specijalizovan za opremanje arhivskog, magacinskog i prodajnog prostora. Za vecinu nasih proizvoda obezbedili smo vazece ateste izdate od strane akreditovanih institucija sto predstavlja jos jedan dokaz kvaliteta proizvoda.  Nabavkom novih mašina smo prerasli u preduzeće za proizvodnju svih metalnih proizvoda.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum