Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Oprema/vozila za skladišta Metal Sistemi Plus
Metal Sistemi Plus logo

Metal Sistemi Plus

Metal Sistemi Plus slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Braće Poljakovića 2V
Poštanski broj: 34000
Grad: Kragujevac
Država: Srbija
Telefon: 034 355635; 034 355636
Fax: 034 355630


Kompanija METALSISTEM
je otpočela svoje aktivnosti specijalizujući se za dizajn i proizvodnju mašina za hladno oblikovanje metala. Tokom godina iskustva, brojni inovatorski patenti proistekli iz intenzivnog istraživanja i razvoja, kao i značajan uspeh prvog asortimana hladno oblikovanih pocinkovanih profila veoma brzo je usmerila aktivnost METALSISTEM-a ka proizvodnji skladišnih sistema.

Putem svojih proizvoda i usluga usmerenih na pružanje kompletne pomoći u skladištenju, plasmanu proizvoda i zahtevima prodaje, kompanije Grupe METALSISTEM mogu ponuditi svojim mušterijama širok asortiman proizvoda najvišeg kvaliteta, sa veoma povoljnim cenama, uz veoma kratke rokove isporuke i prvoklasnim servisiranjem, kao i odgovarajuća rešenja vezana za efikasnu i racionalnu upotrebu zatvorenih prostora za skladištenje i prostorima za rukovanje materijalima.

Lakoća, jačina i unificirani oblik, zajedno sa jednostvanim načinima spajanja i proširivanja postojećih struktura su samo neke od karakteristika METALSISTEM sistema skladišta i polica.

Pripada kategoriji: Oprema/vozila za skladišta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum