Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Oprema/vozila za skladišta Metal Sistemi Plus
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž Q W X Y 0-9
Metal Sistemi Plus logo

Metal Sistemi Plus

Metal Sistemi Plus slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Braće Poljakovića 2V
Poštanski broj: 34000
Grad: Kragujevac
Država: Srbija
Telefon: 034 355635; 034 355636
Fax: 034 355630


Kompanija METALSISTEM
je otpočela svoje aktivnosti specijalizujući se za dizajn i proizvodnju mašina za hladno oblikovanje metala. Tokom godina iskustva, brojni inovatorski patenti proistekli iz intenzivnog istraživanja i razvoja, kao i značajan uspeh prvog asortimana hladno oblikovanih pocinkovanih profila veoma brzo je usmerila aktivnost METALSISTEM-a ka proizvodnji skladišnih sistema.

Putem svojih proizvoda i usluga usmerenih na pružanje kompletne pomoći u skladištenju, plasmanu proizvoda i zahtevima prodaje, kompanije Grupe METALSISTEM mogu ponuditi svojim mušterijama širok asortiman proizvoda najvišeg kvaliteta, sa veoma povoljnim cenama, uz veoma kratke rokove isporuke i prvoklasnim servisiranjem, kao i odgovarajuća rešenja vezana za efikasnu i racionalnu upotrebu zatvorenih prostora za skladištenje i prostorima za rukovanje materijalima.

Lakoća, jačina i unificirani oblik, zajedno sa jednostvanim načinima spajanja i proširivanja postojećih struktura su samo neke od karakteristika METALSISTEM sistema skladišta i polica.

Pripada kategoriji: Oprema/vozila za skladišta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum