Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Oprema/vozila za skladišta Nikolić Viljuškari D.o.o.
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž Q W X Y 0-9
Nikolić Viljuškari D.o.o. logo

Nikolić Viljuškari D.o.o.

Nikolić Viljuškari D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Jugoslovenska br. 64
Poštanski broj: 34000
Grad: Kragujevac
Država: Srbija
Telefon: 034 / 300 555
Fax: 034 / 300 550


Firma „Nikolić viljuškari“ d.o.o.
osnovana je 2005. godine u Kragujevcu.
Osnivač firme „Nikolić viljuškari“ d.o.o. je renomirana nemačka firma Nikolic Gabelstapler Service GmbH iz Hanovera, čiji je direktor i vlasnik g-din Radosav Nikolić, a koja već 30 godina sa uspehom radi na tržištu Evrope u oblasti proizvodnje elektro bočnih viljuškara, prodaje i servisiranja viljuškara svih tipova i prodaje delova za sve vrste viljuškara.

Firma „Nikolić viljuškari“ d.o.o. iz Kragujevca ima tendenciju da postane firma regionalnog značaja i da pokrije ne samo tržište Srbije, već i tržište država u okruženju. Generalni je zastupnik i distributer za HYUNDAI i BAUMAN viljuškare u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Osnovne delatnosti firme su:

- Prodaja novih i polovnih viljuškara
- Prodaja i montaža industrijskih guma mobilnom presom i u dvorištu vaše firme
- Prodaja originalnih rezervnih delova
- Proizvodnja elektro bočnih viljuškara od 3 do 7t u matičnoj firmi u Nemačkoj
- Planiranje, konstrukcija i logistika u formiranju vašeg skladišnog prostora
- Mobilnost u pružanju servisnih usluga na terenu
Pripada kategoriji: Oprema/vozila za skladišta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum