Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Oprema/vozila za skladišta Nikolić Viljuškari D.o.o.
Nikolić Viljuškari D.o.o. logo

Nikolić Viljuškari D.o.o.

Nikolić Viljuškari D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Jugoslovenska br. 64
Poštanski broj: 34000
Grad: Kragujevac
Država: Srbija
Telefon: 034 / 300 555
Fax: 034 / 300 550


Firma „Nikolić viljuškari“ d.o.o.
osnovana je 2005. godine u Kragujevcu.
Osnivač firme „Nikolić viljuškari“ d.o.o. je renomirana nemačka firma Nikolic Gabelstapler Service GmbH iz Hanovera, čiji je direktor i vlasnik g-din Radosav Nikolić, a koja već 30 godina sa uspehom radi na tržištu Evrope u oblasti proizvodnje elektro bočnih viljuškara, prodaje i servisiranja viljuškara svih tipova i prodaje delova za sve vrste viljuškara.

Firma „Nikolić viljuškari“ d.o.o. iz Kragujevca ima tendenciju da postane firma regionalnog značaja i da pokrije ne samo tržište Srbije, već i tržište država u okruženju. Generalni je zastupnik i distributer za HYUNDAI i BAUMAN viljuškare u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Osnovne delatnosti firme su:

- Prodaja novih i polovnih viljuškara
- Prodaja i montaža industrijskih guma mobilnom presom i u dvorištu vaše firme
- Prodaja originalnih rezervnih delova
- Proizvodnja elektro bočnih viljuškara od 3 do 7t u matičnoj firmi u Nemačkoj
- Planiranje, konstrukcija i logistika u formiranju vašeg skladišnog prostora
- Mobilnost u pružanju servisnih usluga na terenu
Pripada kategoriji: Oprema/vozila za skladišta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum