Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Schachermayer d.o.o. logo

Schachermayer d.o.o.

Schachermayer d.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Autoput za Novi Sad BB
Poštanski broj: 11080
Grad: Zemun
Država: Srbija
Telefon: 011 84 80 378
Fax: 011 84 40 943


Schachermayer
spaja tradiciju i moderne trendove. Preduzeće koje je 1838. osnovao Josef Schachermayer slovi za jedno od najuspešnijih porodičnih preduzeća u Austriji. Već je šesta generacija porodice aktivna na upravljačkom nivou preduzeća.

Neverovatan izbor asortimana, najmodernija logistika u Evropi i inovativne usluge čine preduzeće Schachermayer vodećim distributerom za sva preduzeća i industrije koje se bave obradom drveta, metala i stakla, takođe i za arhitekte.


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum