Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

SAVACOOP d.o.o. logo

SAVACOOP d.o.o.

SAVACOOP d.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Teodora Mandića 9
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 021 / 443 - 217
Fax: 021 / 443 - 217


SAVACOOP d.o.o.
je privatno preduzeće osnovano 1993. u Novom Sadu, gde se nalazi i sedište firme. Osnovna delatnost je uvoz, veleprodaja i distribucija sredstava za zaštitu bilja, semenske robe, repromaterijala za poljoprivredu, garden i dopunskog hobi programa.

Distribucija je organizovana iz glavnog magcina u Novom Sadu. Dva puta nedeljno snabdevamo kupce u Vojvodini i Mačvi, a prisutni smo i u ostalim delovima Srbije preko svojih partnera. Naša distributivna mreža pokriva preko 700 poljoprivrednih apoteka.


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum