Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Oprema/vozila za skladišta LIFT TRUCK COMPANY D.O.O.
LIFT TRUCK COMPANY D.O.O. logo

LIFT TRUCK COMPANY D.O.O.

LIFT TRUCK COMPANY D.O.O. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Batajnicki put 23
Poštanski broj: 11080
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 30 76 636
Fax: 011 30 76 636


Zahvaljujući tome što je osnivač firme Hans Still 1920. sa puno kreativnosti, smisla za preduzetništvo i kvalitetom doprineo, preduzeće se razvilo u jednog najinovativnijeg kompletnog proizvođača viljuškara, vozila, tegljača kao i najmoderniju skladišnu tehniku i usluge budućnosti.

Danas su u Evropi više od 6000 saradnika iz istraživanja, razvoja, proizvodnje i servisa, je zaposleno da ispuni zahteve klijenata u celom svetu.

Ključ za uspeh preduzeća su visoko produktivni proizvodi koji dosežu kompletno rešenje za specifične oblasti za mala i velika preduzeća, do kompjuterski podržanih programa za efektivan menadžment skladištenja i protoka materijala.


Pripada kategoriji: Oprema/vozila za skladišta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum