Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Oprema/vozila za skladišta LIFT TRUCK COMPANY D.O.O.
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž Q W X Y 0-9
LIFT TRUCK COMPANY D.O.O. logo

LIFT TRUCK COMPANY D.O.O.

LIFT TRUCK COMPANY D.O.O. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Batajnicki put 23
Poštanski broj: 11080
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 30 76 636
Fax: 011 30 76 636


Zahvaljujući tome što je osnivač firme Hans Still 1920. sa puno kreativnosti, smisla za preduzetništvo i kvalitetom doprineo, preduzeće se razvilo u jednog najinovativnijeg kompletnog proizvođača viljuškara, vozila, tegljača kao i najmoderniju skladišnu tehniku i usluge budućnosti.

Danas su u Evropi više od 6000 saradnika iz istraživanja, razvoja, proizvodnje i servisa, je zaposleno da ispuni zahteve klijenata u celom svetu.

Ključ za uspeh preduzeća su visoko produktivni proizvodi koji dosežu kompletno rešenje za specifične oblasti za mala i velika preduzeća, do kompjuterski podržanih programa za efektivan menadžment skladištenja i protoka materijala.


Pripada kategoriji: Oprema/vozila za skladišta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum