Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Oprema/vozila za skladišta Storage Systems D.o.o.
Storage Systems D.o.o. logo

Storage Systems D.o.o.

Storage Systems D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Pariske Komune 19/24
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 31 90 827
Fax: 011 31 90 827


Storage Systems d.o.o. je preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge, bavi se izradom tehničkih rešenja, konsaltingom i opremanjem svih vrsta industrijskih skladišta, skladišno-distributivnih i logističkih sistema, uključujući i ponudu po principu ''ključ u ruke''. Osnivač je dr Nenad Kosanić, docent na Katedri za mašinske konstrukcije i mehanizaciju na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Storage Systems d.o.o. je distributer vodećih svetskih proizvođača skladišne i logističke opreme:

1. Stow International NV, Belgija, jednog od najvećih proizvođača skladišne opreme, svih tehnologija skladištenja
2. Interroll, renomirane Nemačke firme za proizvodnju valjkastih transportera protočnih (gravitacionih) skladišta
3. Loading Systems, Holandija, jednog od najvećih svetskih proizvođača logističke opreme
4. Exide, SAD, najvećeg svetskog proizvođača baterija za pogone mobilnih transportnih uređaja

Dugogodišnje iskustvo u izradi projektnih rešenja prema Vašim zahtevima i visok kvalitet ponuđene skladišne i logističke opreme stoje Vam na raspolaganju.
Pripada kategoriji: Oprema/vozila za skladišta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum