Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Ultra Speed d.o.o logo

Ultra Speed d.o.o

Ultra Speed d.o.o slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Milana Rakića 2 / 16
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 38 22 527
Fax: 011 38 22 527

Mi smo tim mladih ljudi posvećenih pružanju profesionalnih usluga medjunarodnog transporta robe. Pod tim, pre svega, podrazumevamo odgovornost, fleksibilnost i otvorenost za sve vrste saradnje uspostavljajući sa našim klijentima i partnerima stabilan i dugotrajan poslovni i lični odnos zasnovan na uzajamnom poverenju.

Prednosti saradnje sa nama podrazumevaju:
• Redovne linije zbirnog kamionskog transporta iz većine zemalja Evrope
• Uspostavljenu saradnju sa velikim brojem prevoznika što nam omogućava da Vam ponudimo pouzdan i povoljan transport zbirnih i punih kamionskih utovara
• Potpuno i pravovremeno obezbedjivanje informacija u vezi sa utovarima i pristizanjem robe
• Fleksibilnost u pogledu iznalaženja najpovoljnijih rešenja za Vaše transportne i logističke potrebe kako po pitanju vremena pristizanja tako i po pitanju cena usluge

Veoma povoljno i brzo možemo odgovoriti svakom Vašem upitu,
bilo da se radi o zbirnom transportu ili o punim utovarima. Raspolažemo šleperima, kombi vozilima, hladnjačama... Izdvajamo sledeće destinacije koje najčešće radimo a koje bi i Vama mogle biti interesantne, a to su: Belgija, Holandija, Engleska, Nemačka, Francuska, Španija, Italija, Grčka, Turska, Slovenija, Hrvatska...

U nadi da ćemo ostvariti dobru poslovnu saradnju na obostrano zadovoljstvo, srdačno Vas pozdravljamo!
- Konsalting prilikom spoljne trovine
- Mogućnost skladištenja robe u magacinima u Evropi i u magacinima u Srbiji
- Pružamo usluge carinjenja robe i izrade propratne dokumentacije
- Komunikacija sa inodobavljačima
- Satelitsko praćenje robe od trenutka utovara do trenutka istovara

 


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum