Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

TO-MA logo

TO-MA

TO-MA slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Majora Zorana Radosavljevića 382
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 219 17 94
Fax: 011 316 63 49


TO-MA
palete je jedna od najvećih kompanija koja se bavi proizvodnjom, prodajom i otkupom paleta. Postoje više vrsta paleta koje čine naš asortiman...
Euro paleta je zasigurno najzastupljeniji proizvod zato što je standardizovana paleta po evropskim propisima. Mi se vec preko deset godina bavimo kupovinom, prodajom i proizvodnjom euro paleta i ubrajamo se u najvece firme u evropi.
Pripada kategoriji: Oprema/vozila za skladišta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum