Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Benzinske pumpe LUKOIL Srbija a.d.
LUKOIL Srbija a.d. logo

LUKOIL Srbija a.d.

LUKOIL Srbija a.d. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Mihajla Pupina 165 d
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0112220200
Fax: 0112220294

LUKOIL Srbija (nekada Lukoil-Beopetrol) AD je kompanija registrovana za promet nafte i naftnih derivata. Rasprostranjenom trgovačkom mrežom od oko 180 benzinskih stanica kompanija gorivom snabdeva blizu 20 odsto tržišta Srbije.

Pored maloprodaje, kompanija se bavi trgovinom derivata nafte na veliko, kao i prodajom ulja brenda „Lukoil“. Kvalitetno niskosumporno gorivo, tipa evrodizel je proizvod kojim se snabdevaju naše benzinske stanice iz „Lukoilovih“ tehnološki najsevremenije opremljenih rafinerija.

Na benzinskim stanicama kompanije „Lukoil Srbija“ potrošači pored goriva mogu kupiti i prehrambene proizvode, auto kozmetiku i sve ono što vozačima, ali i njihovim saputnicima čini vožnju komfornijom.

Lukoil Srbija benzinske pumpe.


Pripada kategoriji: Benzinske pumpe

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum