Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Supermarketi Tuš Trade d.o.o.
Tuš Trade d.o.o. logo

Tuš Trade d.o.o.

Tuš Trade d.o.o. slika


Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 10A
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija

U aprilu 2011. objekte Tuša u Srbiji je preuzela Idea.


Opis pre preuzimanja Tuša od strane Agrokora.

U aprilu 2011. objekte Tuša u Srbiji je preuzela Idea. Opis do preuzimanja objekata Tuša: Grupa Tuš je iz manjeg lokalnog trgovca u uslovima oštre borbe medju konkurencijom i kompleksnim promenama na tržištu postala jedini slovenački veliki trgovac u svojoj grani. Trenutno Tuš ima otvorene objekte u Somboru, Novom Sadu, Beogradu, Sremskoj Mitrovici, Subotici i Jagodini.


Pripada kategoriji: Supermarketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum