Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini Service Plus d.o.o.
Service Plus d.o.o. logo

Service Plus d.o.o.

Service Plus d.o.o. slika

Email kontakt
Ulica: Živojina Ćuluma 10
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 0216413641
Fax: 0216781012

Service Plus je distributer širokog spektra profesionalne opreme koja se koristi u trgovini, skladištima i industriji: POS sistemi, fiskalni štampači, ladice za novac, štampači etiketa, barkod čitači, ručni terminali, aparati za povrat ambalaže, oprema ze elektronsko obeležavanje cena, itd. Oprema je proizvedena od strane najpoznatijih svetskih proizvođača.

Service Plus distribuira i pruža podršku za softver, kompletno rešenje za lance snabdevanja u maloprodaji, veleprodaji, na benzinskim pumpama, u industriji i sektorima logistike. U pitanju je softver (TP.net, Namos, TPLinux, Calypso) koji koriste najpoznatijii svetski trgovinski lanci i benzinske pumpe.


Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum