Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Retail Direktorijum Trgovina na malo i veliko Coca-Cola Hellenic A.D.
Coca-Cola Hellenic A.D. logo

Coca-Cola Hellenic A.D.

Coca-Cola Hellenic A.D. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Batajnički drum 14-16
Poštanski broj: 11080
Grad: Zemun
Država: Srbija
Telefon: 0113073196
Fax: 0113073254

Coca-Cola HBC jedan je od najvećih proizvođača bezalkoholnih pića u Evropi. U Srbiji Coca-Cola HBC posluje od 1997. godine, zapošljava više od 1000 ljudi, investira u domaće tržište i podržava domaću ekonomiju. Od pet najuspešnijih bezalkoholnih pića na svetu, četiri su deo porodice Coca-Cola.
Pripada kategoriji: Trgovina na malo i veliko

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum