Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Saloni i prodavnice nameštaja Vitorog Promet d.o.o.
Vitorog Promet d.o.o. logo

Vitorog Promet d.o.o.

Vitorog Promet d.o.o. slika

Email kontakt
Ulica: Novosadski put 132
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 011/6556-334
Fax: 021427433


Vitorog promet je jedan od vodećih proizvođač nameštaja u Srbiji koji trenutno posluje sa 4 izložbena salona nameštaja u Srbiji.

Listu salona nameštaja Vitorog možete pronaći ovde

Vitorog akcijski katalog.


Pripada kategoriji: Saloni i prodavnice nameštaja

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum