Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Prodavnice igračaka i ukrasa Ponte-Roso D.o.o.
Ponte-Roso D.o.o. logo

Ponte-Roso D.o.o.

Ponte-Roso D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Bulevar Oslobođenja 143
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbijas
Telefon: 0216350952
Fax: 0216350941

«Ponte-Roso» D.O.O. Novi Sad se bavi prometom na veliko i malo proizvodima za domaćinstvo i to: igračkama, školskim priborom, kancelarijskim materijalom, keramikom za domaćinstvo (šolje, tanjiri, servisi), staklo za domaćinstvo (čaše tacne, vatrostalno posuđe itd.), galerijskom robom (lampe, drvene kutije, proizvodi od pruća, slike).
Pripada kategoriji: Prodavnice igračaka i ukrasa

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum