Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Dallas D.o.o. logo

Dallas D.o.o.

Dallas D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Revolucije bb
Poštanski broj: 36320
Grad: Tutin
Država: Srbija
Telefon: 020811611
Fax: 020811711

"Dallas" je porodična Kompanija sa dvadesetogodišnjom tradicijom u proizvodnji tapaciranog nameštaja. Proizvodnju i usluge Kompanija obavlja u više fabrika, maloprodajnih objekata i skladišta koje čine jednu kompaktnu organizacionu celinu.

Proizvodimo i prodajemo: tapacirani nameštaj, nameštaj od masivnog drveta, pločasti nameštaj, primarne proizvode od drveta, treset, poliuretanska pena (sunđer)


Pripada kategoriji: Saloni i prodavnice nameštaja

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum