Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Simpo a.d. logo

Simpo a.d.

Simpo a.d. slika

Email kontakt
Ulica: Radnička 12
Poštanski broj: 17500
Grad: Vranje
Država: Srbija
Telefon: +381(0)17/422 280
Fax: +381(0)17/424 136

SIMPO - lider u proizvodnji nameštaja vrhunskog kvaliteta. Iz spoja najsavremenije tehnologije i vekovnog iskustva vranjanskih majstora-zanatlija rađa se nameštaj vrhunskog kvaliteta, prepoznatljivog modernog dizajna i izrazite funkcionalnosti: dvosedi, trosedi, ugaone sofe, fotelje, ležajevi, dečji krevetići, trepezarije, ormani, biblioteke itd.

Simpo saloni nameštaja u Srbiji.


Pripada kategoriji: Saloni i prodavnice nameštaja

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum